+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

Onze systemen

Welke systemen voor zonnepanelen plaatsen wij?

Indak zonnepanelen

Deze panelen sluiten naadloos aan bij het dak omdat ze rechtstreeks geïnstalleerd worden tegen het dakbeschot. Ze liggen perfect in lijn met de dakpannen, waardoor ze minder opvallen.

Opdak systeem

De zonnepanelen worden bovenop de dakpannen geplaatst. Het voordeel van dit systeem is het montagegemak. De panelen liggen mooi tegen elkaar aan en er zijn geen storende elementen, zoals uitstekende montagerails.

De Roofbox

Deze stevige constructie met optimale hellingsgraad zorgt voor voldoende ventilatie. De roofbox is de ideale oplossing voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken.

Zonnepannen

Deze dakpannen hebben een geïntegreerd fotovoltaïsch element. Ze vervangen normale dakpannen en worden volledig geïntegreerd in het dak, waardoor ze minder opvallen.
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen

Onze A-merken

Wij adviseren je om te kiezen voor een sterk merk, dat gewaarborgde garanties biedt. We werken samen met merken als Sunpower. Maar ook andere producenten zoals REC, Q cells e.a kunnen wij aanbieden.

In gemiddeld 5 tot 7 jaar terugverdiend

Zonnepanelen zijn een rendabele investering. Ze brengen meer op dan een spaarboekje. De terugverdientijd van een nieuwe installatie is gemiddeld 5-7 jaar. Daarna is je geproduceerde elektriciteit pure winst.

Vrijheid en autonomie

Dankzij zonne-energie heb je meer vrijheid en controle over je energie. Vul zonnepanelen aan met een laadpaal en thuisbatterij, zo heb je nog meer controle over je energie. Schommelingen in energieprijzen hebben minder invloed op je stroomkosten.

Jarenlange ervaring

Energie De Kempen heeft 15 jaar ervaring. De zaakvoerder is al 20 jaar actief in de energiesector. We staan je bovendien bij tijdens het hele proces, van offerte tot dienst na verkoop.

Blijf up-to-date

De ontwikkelingen op het vlak van zonne-energie gaan razendsnel. Door Energie De Kempen blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Dankzij zonnepanelen dalen je energiekosten.

Zonnepanelen zijn een duurzame investering. Je zal merken dat je energiekosten snel dalen. Door die besparingen heb je de investering na 7 jaar al volledig terugverdiend. De zonnepanelen van Energie de Kempen gaan gegarandeerd 25 jaar mee. Na de terugverdientijd van 7 jaar, geniet je dus van 18 jaar gratis groene stroom!

Beoordeling door onze klanten

9.2
  • 9.2 Totaaloordeel
  • 9.4 Offertetraject
  • 8.9 Meedenken
  • 9.4 Plaatsing
  • 9.0 Kwaliteit

Maximale score is 10. Gebaseerd op 20 beoordelingen op klantenvertellen.nl. 100% beveelt ons aan.

Meteen van start!

1. Heb je interesse in zonne-energie? Vraag bij ons een offerte aan.
2. Onze adviseur belt je op en bespreekt je wensen en verwachtingen.
3. Onze adviseur komt ter plaatse en maakt een prijsindicatie.
4. Offerte aanvaard? Dan plannen we een plaatsingsdatum in.

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!