+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

Over Energie de Kempen

Energie op maat voor de toekomst. Dat is waar wij voor staan. Ons enthousiast team staat voor je klaar en levert een uitstekende service

Dakwerkers

portret EDK 2022 6

Jeffrey

edk portret vierkant web 4 1 e1614699067111

Bram

portret EDK 2022 1

Tissa

portret EDK 2022 8

Sam

edk portret vierkant web 5 e1614699010629

Stijn

edk portret vierkant web 11 e1614699085197

Frans

edk portret vierkant web 27

Jarvin

portret EDK 2022 9

Fabrizio

Team Energie De Kempen

Ons sales team!

Onze salesafdeling bestaat uit Danny, Dries, Nils, Jonas en Sander. Eén voor één goede luisteraars die je helpen het juiste systeem voor jouw situatie te vinden. Vertrouwen en technische kennis zijn hun kernwaarden. Buiten sales neemt Sander ook de dagelijkse leiding op zich als zaakvoerder. Geen saaie meetings of hokjesdenken als het op Sander aankomt. Hij werkt vanuit zijn buikgevoel en draagt eerlijkheid hoog in het vaandel. Goede technische kennis, eerlijkheid en vertrouwen zitten verweven in het DNA van Energie De Kempen.

Sales

portret EDK 2022 10

Danny

portret EDK 2022 15

Dries

portret EDK 2022 13

Nils

portret EDK 2022 11

Sander

portret EDK 2022 12

Jonas

batterij

Ons elektriciens team!

Samen met onze dakwerkers schieten ook elektriciens Nick, Joris en Gino in werking bij het plaatsen van de zonnepanelen. Geen elektriciteitsdraadje dat aan hun arendsoog ontsnapt. Ze kennen de verschillende systemen op hun duimpje en sluiten alles correct aan. Wat deze goede elektriciens doen is zeer belangrijk. Zij zorgen dat de elektriciteitsleidingen veilig worden aangelegd. Een geruststellend idee want de gevaren van elektriciteit kunnen immers groot zijn. Als zij vertrekken weet u dat uw systeem en omvormer tiptop in orde zijn en klaar voor het conformiteitsattest.

Elektriciens

portret EDK 2022 5

Nick

portret EDK 2022 2

Joris

portret EDK 2022 3

Gino

zonnepanelen

Ons administratie team!

Ilie, Stephanie, Vanessa en Jonas zijn degenen die al het papierwerk in goede banen leiden. Voor de opvolging van je bestelling kan je bij hen terecht. Ook al je vragen over attesten, technische info, facturen en ander papierwerk beantwoorden zij met de glimlach. Klantgerichte werkers en enthousiaste multitaskers, die drie. Buiten dat ze je favoriete aanspreekpunt zijn, doen ze ook nog eens de communicatie en marketing van Energie de Kempen. Een Facebookpost, een blogbericht of de website updaten, zij houden ze je op de hoogte! Ook de technische support zorgen ze dat je altijd een vast contactpersoon hebt zodat je steeds op de hoogte bent van de stand van u dossier. Persoonlijke service is waar Energie de Kempen voor staat.

Administratie

edk portret vierkant web 12 e1614698973570

Stephanie

portret EDK 2022 16

Ilie

portret EDK 2022 14

Jonas

portret EDK 2022 7

Vanessa

Energie-de-Kempen-1

Wij maken het verschil

Wij helpen je om voor een slim systeem te kiezen dat op maat is samengesteld. Enkel zo haal je er een optimaal rendement uit en kan je veel besparen.

Energie De Kempen werkt steeds met vaste krachten uit de regio. We houden het volledige proces in handen en begeleiden je tot je helemaal tevreden bent. We zijn er om te helpen.

De komende jaren zullen we op het vlak van technologie nog veel vooruitgang boeken, zeker wat batterijen, laadpalen en slim energiebeheer betreft.

Wij zijn klaar voor de toekomst en nemen je graag mee!

Regionaal én beter!

Wij werken met vaste krachten uit eigen regio. Door geen taken uit te besteden, kunnen wij u steeds zelf verder helpen. We hebben het volledige proces zelf in de hand, wat resulteert in een uitstekende (na)service. Onze service stopt niet na de plaatsing. Integendeel! Ons doel is om u te begeleiden tot u helemaal tevreden bent over het resultaat. Door technologische vooruitgang zullen er de komende 25-30 jaar nog uitbreidmogelijkheden op het vlak van batterijen, laden van auto’s en slim energiebeheer komen. Energie de Kempen is nu al klaar om u te begeleiden naar de energie van de toekomst.

Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen

Sterke merken

Energie De Kempen werkt enkel met gevestigde merken die bekend staan om hun kwaliteit. Onze partners zijn Jinko, Sunpower en HYUNDAI en Q cells . Wij zijn niet merkgebonden dus ook REC, LONGI en andere helpen wij u graag mee verder. Hun materiaal voldoet aan de hoge standaard die bij ons werkt past. Ook Glas-Glas zit in het gamma indien gewenst.

Onze diensten

Wij werken enkel met vaste krachten uit de regio. Door geen taken uit te besteden, kunnen wij u steeds zelf verder helpen. We hebben het volledige proces zelf in de hand, wat resulteert in een uitstekende (na)service.

Zonnepanelen plaatsen

Discrete zonnepanelen met een toprendement zonder het dak te ontsieren.

Slimme batterij

Verlaag uw energierekening en verhoog het verbruik van uw eigen zonne-energie.

Laadpaal plaatsen

Een veilige en snelle oplossing om uw elektrische wagen op te laden.

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!