+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

Over Energie de Kempen

Energie op maat voor de toekomst. Dat is waar wij voor staan. Ons enthousiast team staat voor je klaar en levert een uitstekende service

Bram

Wij maken het verschil

Wij helpen je om voor een slim systeem te kiezen dat op maat is samengesteld. Enkel zo haal je er een optimaal rendement uit en kan je veel besparen.

Energie De Kempen werkt steeds met vaste krachten uit de regio. We houden het volledige proces in handen en begeleiden je tot je helemaal tevreden bent. We zijn er om te helpen.

De komende jaren zullen we op het vlak van technologie nog veel vooruitgang boeken, zeker wat batterijen, laadpalen en slim energiebeheer betreft.

Wij zijn klaar voor de toekomst en nemen je graag mee!

Regionaal én beter!

Wij werken met 15 vaste krachten uit eigen regio. Door geen taken uit te besteden, kunnen wij u steeds zelf verder helpen. We hebben het volledige proces zelf in de hand, wat resulteert in een uitstekende (na)service. Onze service stopt niet na de plaatsing. Integendeel! Ons doel is om u te begeleiden tot u helemaal tevreden bent over het resultaat. Door technologische vooruitgang zullen er de komende 25-30 jaar nog uitbreidmogelijkheden op het vlak van batterijen, laden van auto’s en slim energiebeheer komen. Energie de Kempen is nu al klaar om u te begeleiden naar de energie van de toekomst.

Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen

Sterke merken

Energie De Kempen werkt enkel met gevestigde merken die bekend staan om hun kwaliteit. Onze partners zijn LG, Sunpower en Panasonic en Q cells en REC. Hun materiaal voldoet aan de hoge standaard die bij ons werkt past.

Onze diensten

Wij werken enkel met vaste krachten uit de regio. Door geen taken uit te besteden, kunnen wij u steeds zelf verder helpen. We hebben het volledige proces zelf in de hand, wat resulteert in een uitstekende (na)service.

Zonnepanelen plaatsen

Discrete zonnepanelen met een toprendement zonder het dak te ontsieren.

Slimme batterij

Verlaag uw energierekening en verhoog het verbruik van uw eigen zonne-energie.

Laadpaal plaatsen

Een veilige en snelle oplossing om uw elektrische wagen op te laden.

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!