+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

Zonnepanelen Schoten

Zonnepanelen Schoten

Zonnepanelen Schoten

Ben je woonachtig in Schoten en op zoek naar zonnepanelen? Dan zit je bij Energie de Kempen helemaal goed!

Neem contact op
Zonnepanelen Schoten

Financiële voordelen van zonnepanelen Schoten

Door zonnepanelen te laten installeren bespaar je al snel € 900 per jaar! Natuurlijk is de aankoop van zonnepanelen een investering. Maar wel een hele rendabele! Na gemiddeld 5 tot 7 jaar heb jij je investering terugverdiend. Bovendien zijn er vaak subsidies beschikbaar zodat je van een eenmalige investeringspremie gebruik kunt maken. We leggen dit natuurlijk persoonlijk graag aan je uit zodat je precies weet waar je recht op hebt, en wat het totale kostenplaatje is.

Vanaf het begin merk je al dat je energierekening minder wordt. En met de slimme monitor kun je ook nog eens heel makkelijk bijhouden hoeveel kWh-energie wordt verbruikt. Je kunt je energieverbruik zelfs met je mobiel via een handige app beheren. Je kunt je zonne-energie op een hele intelligente manier gebruiken door elektriciteit naar de toestellen van jouw keuze sturen. Zo kun je de opgewekte energie maximaal gebruiken.

Esthetiek We zorgen voor kwaliteitsvolle zonnepanelen die mooi bij de woning passen.
Advies op locatie We komen ter plaatse opmeten, bespreken de staat van het dak en overlopen alle opties.
Service We bieden een uitstekende service, die blijft lopen na de plaatsing.
Hoge kwaliteit Onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit. We werken enkel met merken waarvan we weten dat ze je niet teleurstellen.
Zonnepanelen Schoten

Andere voordelen van zonnepanelen

Naast de voordelen in je portemonnee, zijn er nog veel meer positieve resultaten te behalen met zonnepanelen. Zo werk je mee aan een beter klimaat en de duurzame stroom die je opwekt, is altijd beschikbaar. Daardoor ben je ook onafhankelijker van een energieleverancier en geniet je van meer vrijheid en controle over je energie.

Energie de Kempen biedt een 25 jaar all-in garantie op de zonnepanelen wat inhoudt dat ze minstens 25 jaar mee kunnen. Als je na een aantal jaar je investering hebt terugverdient, is je geproduceerde elektriciteit pure winst. Als je bijvoorbeeld uitgaat van een terugverdientijd van 7 jaar, geniet je van 18 jaar gratis groene stroom! De geplaatste zonnepanelen voegen bovendien een extra waarde aan jouw woning. Mocht je dus je woning verkopen kan een lagere energielabel meehelpen aan een hogere waarde van je woning.

Zonnepanelen Schoten

Zonnepanelen Schoten kopen

Heb je besloten dat zonnepanelen ook iets voor jou zijn? Dan begint de zoektocht naar zonnepanelen, de leverancier en een installateur in Schoten. Zoals je wellicht merkt, is er een ruim aanbod aan zonnepanelen op de markt. Maar hoe weet je precies wat je nodig hebt?

De beste manier om daarachter te komen is door Energie de Kampen een belletje te geven. Je kunt ons bereiken op +32 1471 6278. Onze experts kunnen je al heel veel informatie geven over zonnepanelen in Schoten. Bovendien kunnen we een afspraak maken zodat een expert bij je langskomt. Zo kun je meteen informatie krijgen over andere duurzame projecten. Denk daarbij aan een laadpaal voor je elektrische auto of airconditioning voor zuivere lucht. E-mail je ons liever je vragen? Stuur dan je bericht naar info@energiedekempen.be.

Zonnepanelen Schoten

Verschillende typen zonnepanelen

Bij Energie de Kempen werken we enkel met A-merken en voor ieder dak is er een passende oplossing te vinden. Tijdens je afspraak met onze adviseur leer je hier van alles over! Tijdens een grondig gesprek kun je je wensen doorgeven en ontdek je welke zonnepanelen geschikt zijn voor jouw woning. We werken samen met merken als LG, Sunpower, Panasonic, REC en Q cells. Voor platte daken wordt vaak een roofbox geplaatst terwijl bij dakpannen verschillende mogelijkheden zijn. Na ons bezoek kunnen we ook een offerte maken zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Beoordeling door onze klanten

9.2
  • 9.2 Totaaloordeel
  • 9.4 Offertetraject
  • 8.9 Meedenken
  • 9.4 Plaatsing
  • 9.0 Kwaliteit

Maximale score is 10. Gebaseerd op 20 beoordelingen op klantenvertellen.nl. 100% beveelt ons aan.

Zonnepanelen Schoten

Zonnepanelen Schoten Installateur

Als je weet welk zonnepaneel het meest geschikt is, moeten de zonnepanelen natuurlijk geïnstalleerd worden. Inmiddels heeft Energie de Kempen al ruim 15 jaar ervaring in het vak! Onze lokale dakwerkers kunnen de panelen professioneel plaatsen en de elektriciens zorgen ervoor dat de verschillende systemen aangesloten worden. Want naast zonnepanelen heb je bijvoorbeeld een omvormer nodig. Dit is een apparaat dat zonne-energie omzet in bruikbare stroom.

Nadat je je zonnepanelen in gebruik hebt genomen, houdt de service van Energie de Kampen nog niet op. Er verandert nogal wat op het gebied van technologie en houden je graag op de hoogte van nieuwe vooruitgangen. Zo is je woning altijd klaar voor de toekomst!

Ook werken wij in andere gebieden zoals: BeerseKalmthout en Turnhout

Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!