+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

Zonnepanelen kopen

Bram

Zonnepanelen kopen met een toprendement

Zonnepanelen kopen is een uitstekende manier om te besparen op je energierekening. De aanschaf van zonnepanelen is een slimme investering en verzekert jou van een hoog rendement. Binnen 7 jaar heb je de aanschaf van zonnepanelen terugverdiend en dit maakt het voor zowel particulieren als bedrijven interessant. Want zonnepanelen leveren je honderden euro’s per jaar financieel voordeel op. Als je deel uit wilt maken van een duurzamere en groenere wereld, start dan vooral bij je eigen woning.

Het aantal huizen met zonnepanelen neemt snel toe en ook jij kunt daar deel van uitmaken. Energie de Kempen is dé specialist in het leveren en plaatsen van zonnepanelen. In alles denken we met je mee en gaan we voor zonnepanelen die uitstekend passen binnen je budget. Maak kennis met ons diverse aanbod van zonnepanelen en schakel ons in om een passend systeem op jouw dak te monteren.

 

Neem contact op
Bram

Wat zijn zonnepanelen?

In zonnepanelen wordt zonne-energie omgezet in elektriciteit. Fotovoltaïsche cellen in het paneel vangen energie vanuit de zon op en zetten het vervolgens om in elektriciteit. Het is een vorm van duurzame of groene energie en wordt steeds vaker toegepast. Veel nieuwbouwhuizen worden standaard voorzien van zonnepanelen, maar ze zijn ook aan te brengen op bestaande woningen. Het rendement van zonnepalen is geheel afhankelijk van je energieverbruik en de ligging van het dak.

Ze leveren niet direct een kostenbesparing op, want je doet een forse investering, maar op de lange termijn bespaar je met zonnepanelen fors op je energierekening. Dit maakt zonnepanelen kopen interessant. In de toekomst zijn ze interessant voor de energienota én je levert hiermee een mooie bijdrage aan duurzamere en groenere wereld. Wat wil je nog meer? Ontdek wat er mogelijk is voor het dak van jouw huis.

Bram

Welke mogelijkheden biedt Energie de Kempen omtrent zonnepanelen?

Een dak van zonnepanelen is er in allerlei soorten en maten. Gelukkig heeft Energie de Kempen voor iedere woning een passende oplossing. Wij zetten alle mogelijkheden voor je op een rij:

 • Indak zonnepanelen zijn panelen die naadloos aansluiten op het dak van je huis. Ze worden rechtstreeks bevestigd aan het dakbeschot van je woning.
 • De Roofbox is een ideale constructie en biedt ruimte voor ventilatie. Het is een systeem dat Energie de Kempen vooral toepast op huizen met platte daken en heeft een hellingsgraad van 10 graden.
 • Bij een Opdak systeem worden panelen bovenop de dakpannen van je huis geplaatst. Montagegemak is het belangrijkste voordeel van dit systeem.
 • Het Indaksysteem is een constructie waarbij bestaande dakpannen worden vervangen door Indak-zonnepanelen. Ze vormen één geheel met het al bestaande dak.
 • Smartroof zonnepannen zijn dakpannen voorzien van een fotovoltaïsch element. Ze vervangen normale dakpannen en zijn volledig en probleemloos te integreren in je huidige dakbedekking.

 

Bram

Alle voordelen van zonnepanelen kopen op een rij

Zonnepanelen kopen levert je altijd voordelen op. Energie de Kempen zet alle voordelen voor je uiteen:

 • Rendement: De aanschaf van zonnepanelen heb je vrijwel altijd binnen 7 jaar terugverdiend.
 • Financieel voordeel: zonnepanelen leveren je financieel voordeel op, want je bespaart jaarlijks honderden euro’s op je energierekening.
 • Groene stroom: vind je het belangrijk om duurzaam te leven? Met zonnepanelen of zonnecellen in dakpanelen wek je zelf groene stroom op. Dit doe je ook nog eens volledig duurzaam.
 • Inzicht in je stroomverbruik: met het Smart Energy systeem houd je eenvoudig controle over je energieverbruik.
 • Opladen auto met zonne-energie: de zonne-energie uit zonnepanelen kan je gebruiken om je elektrische auto op te laden. Ook bij ons kan je terecht voor een laadpaal plaatsen.
 • Waardevermeerdering: zonnepanelen kopen is een goede investering, want het levert waardevermeerdering op van je woning. Dit komt bij een eventuele verkoop goed van pas.

 

Bram

 • Verlaging CO2-uitstoot: met zonnepanelen verlaag je de CO2-uitstoot van je huishouden. Met zonnepanelen stoot je gemiddeld zo’n 10 tot 30 keer minder CO2-uitstoot uit.
 • Lange levensduur: zonnepanelen ogen kwetsbaar, maar gaan geruime tijd mee. Tegenwoordig gaan zonnepanelen zeker 25 jaar mee. Als je de terugverdientijd er af haalt, ben je verzekerd van zo’n 18 jaar rendement.
 • Onderhoudsarm: zonnepanelen zijn onderhoudsarm en hebben daarom weinig onderhoud nodig. Wel doe je er goed aan om ze minimaal eenmaal per jaar te controleren op vuil of beschadigingen.
 • Belastingvoordeel: zonnepanelen kopen levert je ook belastingvoordeel op. Zonnepanelen zijn namelijk fiscaal aftrekbaar. In België is dit een bedrag van maximaal 3.600 euro per fiscaal jaar.
Bram

Zonnepanelen zelf plaatsen of toevertrouwen aan een expert

Een dak van zonnepanelen kan je zelf plaatsen en levert je daardoor een interessante kostenbesparing op. Maar het is verstandig om het plaatsen van zonnepanelen over te laten aan een expert. Voor het plaatsen van zonnepanelen moet je superhandig zijn, geen hoogtevrees hebben en je dient de installatie aan te sluiten op een bestaande meterkast. Dit zijn slechts enkele zaken die komen kijken bij het plaatsen van zonnepanelen of dakpannen met zonnecellen. Bij Energie de Kempen zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Naast zonnepanelen kopen kan je deze klus een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Wij hebben namelijk meer dan 15 jaar ervaring in zonnepanelen plaatsen en zijn al meer dan 20 jaar actief in de energiesector. Bovendien staan we jou bij in het volledige proces. Dit start vanaf het eerste contactmoment tot het leveren van service na aankoop en plaatsing. En niet geheel onbelangrijk: je krijgt 25 jaar all-in garantie op onze zonnepanelen waarvan 10 jaar installatiegarantie. Na het plaatsen van de zonnepanelen beheer je energieverbruik eenvoudig via de slimme energiemeter. Dit doe je gemakkelijk via de app op je mobiele telefoon.

Bram

Waarom je kiest voor zonnepanelen van Energie de Kempen

Het kopen van kwalitatieve zonnepanelen of dakpannen met zonnecellen doe je het liefst bij een gespecialiseerd bedrijf. Energie de Kempen biedt energie op maat voor de toekomst. Dagelijks staat er een enthousiast team van medewerkers klaar om jou bij te staan in het kopen en plaatsen van zonnepanelen. Waarom kies je voor de Smartroof zonnepannen van Energie de Kempen en welke voordelen hebben we jou te bieden?

 • Zonnepanelen-systeem op maat: bij Energie de Kempen werken we met zonnepanelen-systemen op maat. Dit is dé manier om te besparen op je energienota en te profiteren van een uitstekend rendement.
 • Vast aanspreekpunt: wij werken enkel met vaste krachten uit de regio. Dit heeft als voordeel dat we te allen tijde snel kunnen handelen. We gaan net zo lang door tot je tevreden bent met het eindresultaat. Ook na het plaatsen van zonnepanelen vertrekken we niet uit het zicht. Integendeel, we begeleiden je van A tot Z.

 

Bram

 • Sterke merken: Energie de Kempen werkt enkel met sterke merken. LG, Panasonic en Sunpower zijn slechts enkele merken met wie we samenwerken. Op die manier garanderen we je een uitstekende kwaliteit zonnepanelen en een optimaal rendement uit zonne-energie.
 • Innovatie: bij Energie de Kempen zetten we maximaal in op innovatie. Dankzij de technologische ontwikkelingen is er ook in de toekomst vooruitgang te boeken en dit is uiteraard ook in jouw voordeel!

Word je graag persoonlijk te woord gestaan door een van onze mensen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We leggen je graag uit hoe we werken en wat onze duurzame producten jou concreet opleveren.

Bram

Win advies in bij een van onze specialisten

Heb je geen idee wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak? Dan is het raadzaam om deskundig advies in te winnen bij Energie de Kempen. Geen enkel dak is hetzelfde, maar gelukkig bieden we jou altijd een oplossing op maat. Dit maakt het aantrekkelijk om ons in te schakelen voor het opwekken van groene energie met behulp van zonnepanelen.

Met geïntegreerde zonnepanelen van Energie de Kempen geef jij op slimme wijze vorm aan een betere wereld. Nodig ons uit om bij jou thuis te komen en je te voorzien over de duurzame oplossing voor jouw platte of schuine dak. We komen graag bij je langs voor advies op maat. Uiteraard vertellen we je ook meer over de kosten zonnepanelen. Zowel zonnepanelen kopen als het plaatsen van zonnepanelen brengt kosten met zich mee en we geven je graag een duidelijke prijsopgave.

Neem contact op
Bram

Vraag nu een offerte aan bij Energie de Kempen

Wil je meer weten over de kosten van zonnepanelen kopen en plaatsen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte en krijg inzage in de kosten die zonnepanelen met zich meebrengen. Een offerte zonnepanelen heb je altijd snel in je mailbox. Wil je direct dat er iemand langskomt voor deskundig advies? Neem contact met ons op voor advies op maat voor de werking en plaatsing van zonnepanelen op jouw woning.

Contact

Esthetiek

We zorgen voor kwaliteitsvolle zonnepanelen die mooi bij de woning passen.

Advies op locatie

We komen ter plaatse opmeten, bespreken de staat van het dak en overlopen alle opties.

Service

We bieden een uitstekende service, die blijft lopen na de plaatsing.

Hoge kwaliteit

Onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit. We werken enkel met merken waarvan we weten dat ze je niet teleurstellen.
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!