+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

Zonnepanelen

zonnepanelen

Zonnepanelen met een toprendement

Zonnepanelen zijn een uitstekende manier om te besparen op je energierekening. Het is een slimme investering en verzekert je van een hoog rendement. Zonnepanelen leveren honderden euro’s per jaar financieel voordeel op! Als je deel uit wilt maken van een duurzamere en groenere wereld, start dan vooral bij je eigen woning.

Energie de Kempen is dé specialist in het leveren en plaatsen van zonnepanelen. We denken met je mee en gaan voor de oplossing die uitstekend past binnen je budget. Maak kennis met ons diverse aanbod van zonnepanelen en schakel ons in om een passend systeem op jouw dak te monteren.

Neem contact op
Energie-de-Kempen-1

Welke installatie mogelijkheden bieden wij?

 • Indak zonnepanelen zijn panelen die naadloos aansluiten op het dak van je huis. Ze worden rechtstreeks bevestigd aan het dakbeschot van je woning en vormen één geheel met het dak.
 • De roofbox is de ideale constructie voor platte daken. Het biedt ruimte voor ventilatie en gebruikt een hellingsgraad van 10 graden.
 • Bij een opdak systeem worden panelen bovenop de dakpannen van je huis geplaatst.
 • Zonnepannen zijn dakpannen voorzien van een fotovoltaïsch element. Ze vervangen normale dakpannen en zijn volledig en probleemloos te integreren in je huidige dakbedekking.
Onze systemen
zonnepanelen

De voordelen van zonnepanelen op een rij!

 • Rendement: De aanschaf van zonnepanelen heb je vrijwel altijd snel terugverdiend.
 • Financieel voordeel: zonnepanelen leveren je financieel voordeel op, je bespaart jaarlijks op je energierekening.
 • Lange levensduur: zonnepanelen ogen kwetsbaar, maar gaan tegenwoordig zeker 25 jaar mee.
 • Groene stroom: met zonnepanelen of zonnecellen in dakpanelen wek je zelf groene stroom op.
 • Inzicht in je stroomverbruik: met het Smart Energy Systeem heb je controle over je energieverbruik.
 • Opladen auto met zonne-energie: de zonne-energie uit zonnepanelen kan je gebruiken om je elektrische auto op te laden. Meer info over laadpalen. 
 • Waardevermeerdering: zonnepanelen kopen is een goede investering, want het levert waardevermeerdering op van je woning. Dit komt bij een verkoop goed van pas.
 • Verlaging CO2-uitstoot: met zonnepanelen verlaag je de CO2-uitstoot van je huishouden.
 • Onderhoudsarm: zonnepanelen zijn onderhoudsarm. Wel doe je er goed aan om ze minimaal eenmaal per jaar te controleren op vuil of beschadigingen.
 • Belastingvoordeel: zonnepanelen kopen levert je ook belastingvoordeel op. 
Witte Energie De Kempen Kast aan de muur

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Energie de Kempen?

Het kopen van kwalitatieve zonnepanelen of dakpannen met zonnecellen doe je het liefst bij een gespecialiseerd bedrijf. Energie de Kempen biedt energie op maat voor de toekomst. Dagelijks staat er een enthousiast team van medewerkers klaar om jou bij te staan in het kopen en plaatsen van zonnepanelen. Onze sterke punten:

 • Zonnepanelen-systeem op maat: bij Energie de Kempen werken we met zonnepanelen-systemen op maat. Dit is dé manier om te besparen op je energienota en te profiteren van een uitstekend rendement.
 • Vast aanspreekpunt: wij werken enkel met vaste krachten uit de regio. Dit heeft als voordeel dat we te allen tijde snel kunnen handelen. Ook na het plaatsen van zonnepanelen begeleiden we je van A tot Z.
 • Sterke merken: Energie de Kempen werkt enkel met sterke merken. Op die manier garanderen we je een uitstekende kwaliteit zonnepanelen en een optimaal rendement uit zonne-energie.
 • Innovatie: bij Energie de Kempen zetten we maximaal in op innovatie. Dankzij de technologische ontwikkelingen is er ook in de toekomst vooruitgang te boeken en dit is uiteraard ook in jouw voordeel!

 

team-energie-de-kempen

Win advies in bij een van onze specialisten

Heb je geen idee wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak? Dan is het raadzaam om deskundig advies in te winnen bij Energie de Kempen. Geen enkel dak is hetzelfde, maar gelukkig bieden we jou altijd een oplossing op maat. Met geïntegreerde zonnepanelen van Energie de Kempen geef jij op slimme wijze vorm aan een betere wereld. Nodig ons uit om bij jou thuis te komen en je te voorzien over de duurzame oplossing voor jouw platte of schuine dak.

toekomst zonnepanelen

Vraag nu een offerte aan bij Energie de Kempen

Wil je meer weten over de kosten van zonnepanelen kopen en plaatsen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte en krijg inzage in de kosten die zonnepanelen met zich meebrengen. Een offerte zonnepanelen heb je altijd snel in je mailbox. Wil je direct dat er iemand langskomt voor deskundig advies? Neem contact met ons op voor advies op maat voor de werking en plaatsing van zonnepanelen op jouw woning.

Contact

Esthetiek We zorgen voor kwaliteitsvolle zonnepanelen die mooi bij de woning passen.
Advies op locatie We komen ter plaatse opmeten, bespreken de staat van het dak en overlopen alle opties.
Service We bieden een uitstekende service, die blijft lopen na de plaatsing.
Hoge kwaliteit Onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit. We werken enkel met merken waarvan we weten dat ze je niet teleurstellen.
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!