+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

Zonnepanelen Kalmthout

Zonnepanelen Kalmthout

Zonnepanelen Kalmthout

Ben je woonachtig in Kalmthout en wil je graag je huis verduurzamen? Dan zijn zonnepanelen wellicht de juiste oplossing voor jou. Wist je dat je met zonnepanelen al snel € 900 per jaar kunt besparen! Hoe? We leggen het graag uit.

Neem contact op
Zonnepanelen Kalmthout

Verschillende soorten zonnepanelen Kalmthout

De experts van Energie De Kempen werken enkel met zonnepanelen van topkwaliteit. Denk daarbij aan A-merken als LG, Sunpower en Panasonic, maar we werken ook met andere producenten zoals REC en Q cells. De nieuwste zonnepanelen vallen overigens bijna helemaal niet op. Zo zijn er full black panelen voor een indak en opdak systeem. Bij opdak worden de panelen met montagerails en haken op de dakpannen geplaatst. Bij het indak systeem worden de zonnepanelen op het dakbeschot geïnstalleerd. Zo sluiten ze naadloos aan bij het dakoppervlak. Heb je een plat dak? Dan is wellicht de roofbox de beste oplossing voor jou.

Esthetiek We zorgen voor kwaliteitsvolle zonnepanelen die mooi bij de woning passen.
Advies op locatie We komen ter plaatse opmeten, bespreken de staat van het dak en overlopen alle opties.
Service We bieden een uitstekende service, die blijft lopen na de plaatsing.
Hoge kwaliteit Onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit. We werken enkel met merken waarvan we weten dat ze je niet teleurstellen.
Zonnepanelen Kalmthout

Zonnepanelen kopen in Kalmthout

Door het plaatsen van zonnepanelen bespaar je uiteindelijk op je energiefactuur. Maar voor je zonnepanelen laat plaatsen in het handig om te weten wat voor soorten systemen geschikt zijn voor jouw woning in Kalmthout. Bij Energie de Kempen werken we inmiddels ruim 15 jaar met duurzame oplossingen en we leggen je graag uit wat het beste bij je past of welke mogelijkheden je hebt.

Zoals je ziet, is er voor ieder soort dak een geschikt zonnepaneel beschikbaar. Zo hebben de panelen de optimale hellingsgraad, liggen ze perfect in lijn en vallen ze minder op. Tijdens een telefonisch gesprek maken we graag een afspraak bij je thuis zodat onze experts precies kunnen vertellen wat voor jouw dak geschikt is. Bovendien zijn er wellicht andere duurzame oplossingen waar je gebruik van wilt maken.

Zonnepanelen Kalmthout

De besparingen en voordelen van zonnepanelen Kalmthout

Hoeveel je gaat besparen op je energierekening hangt van een aantal dingen af. Na een gesprek met onze collega’s van Energie de Kampen heb je een goed beeld van de besparingen die op jouw huis betrekking hebben. Over het algemeen zijn dit de belangrijkste voordelen van zonnepanelen:

 • Door het plaatsen van zonnepanelen dalen je energiekosten. Dit kan oplopen tot € 900 per jaar;
 • De gemiddelde terugverdientijd op zonnepanelen ligt tussen de 5 en 7 jaar;
 • De zonnepanelen passen goed bij je woning en vallen niet op;
 • Met een slimme batterij kun je overtollige energie eenvoudig opslaan;
 • Energie de Kampen geeft 25 jaar lang garantie op de panelen. Dat betekent dat je ruim 18 jaar van gratis groene stroom kunt genieten;
 • Dankzij duurzame oplossingen kan de waarde van je huis verhogen;
 • Zonnepanelen dragen bij aan een gezonder klimaat en een groenere wereld.
Zonnepanelen Kalmthout

Jouw zonnepanelen Kalmthout installateur

Nadat je samen met een expert hebt gekeken naar je wensen en de mogelijkheden kun je bepalen welke zonnepanelen het beste bij jouw woning passen. Ben je klaar om over te stappen op zonne-energie? Dan kunnen we je een offerte sturen. Zodra je de offerte aanvaard kunnen we binnen een paar weken al aan de slag.

Ons team van dakwerkers komt bij je langs om de zonnepanelen te plaatsen. De elektriciens zorgen ervoor dat alle elektriciteitsdraadjes goed worden aangesloten. De zonnepanelen worden aangesloten op een omvormer zodat de zonne-energie kan worden omgezet in bruikbare stroom. Hiermee optimaliseer je je energieopbrengst en gaat er geen energie verloren.

Beoordeling door onze klanten

9.2
 • 9.2 Totaaloordeel
 • 9.4 Offertetraject
 • 8.9 Meedenken
 • 9.4 Plaatsing
 • 9.0 Kwaliteit

Maximale score is 10. Gebaseerd op 20 beoordelingen op klantenvertellen.nl. 100% beveelt ons aan.

Zonnepanelen Kalmthout

Nazorg voor je zonnepanelen in Kalmthout

Na het plaatsen van de zonnepanelen houdt de service van Energie de Kampen niet op. Zoals je wellicht merkt komen er regelmatig nieuwe technologische snufjes op de markt. We houden je hier natuurlijk graag van op de hoogte. We verwachten bijvoorbeeld uitbreidingsmogelijkheden op het vlak van batterijen, slim energiebeheer en het laden van elektrische auto’s.

Ons doel is dat je helemaal tevreden bent over het resultaat en je honderd procent te begeleiden. We werken altijd met vaste krachten uit de regio en zo houden we het volledige proces zelf in de hand. Zo helpen we onze klanten om helemaal gereed te zijn voor een duurzame toekomst.

Heb je interesse in het plaatsen van zonnepanelen op je woning of pand in Kalmthout? Dan kun je je vragen e-mailen naar info@energiedekempen.be. Bespreek je de oplossingen voor jouw huis liever over de telefoon? Dan kun je ons telefonisch bereiken op +32 1471 6278. We bellen je graag terug!

Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!