+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

Dakpan zonnepanelen

zonnepanelen dakpan energie de kempen

Dakpan zonnepanelen: zonnecellen geïntegreerd in dakpannen

Wil je graag zonnepanelen op je huis en onderzoek je wat er zoal mogelijk is voor jouw woning? Gratis energie en een mooie uitstraling, dat is kenmerkend voor dakpan zonnepanelen. Het is een bijzondere constructie en ze zien er mooier uit dan reguliere zonnepanelen. Ze zorgen er voor dat je dak er fraai uitziet én ze dragen bij aan een waardevermeerdering van je woning. Bovendien is het een uitstekende beslissing wil je een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Groene energie is tenslotte helemaal in en ook jij ontkomt er niet aan. Maak kennis met de  dakpan zonnepanelen van ons bedrijf Energie de Kempen. Voor ieder dak is een passende oplossing realiseerbaar.

Neem contact op
2

Verschillende soorten systemen zonnepanelen

Bij Energie de Kempen heb je de keuze uit verschillende systemen voor zonnepanelen. Wij zetten ze overzichtelijk voor je op een rij:

 • De Roofbox is een ideale constructie voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. Dit systeem heeft een optimale hellingsgraad van 10 graden.
 • Indak Systeem is een systeem waarbij zonnepanelen rechtstreeks tegen het dakbeschot worden geïnstalleerd. Ze komen dus in plaats van bestaande dakpannen.
 • Smartroof zonnepannen  hebben een fotovoltaïsch element en vervangen de huidige pannen. Hierdoor vallen de zonnepannen minder op.
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen

Beoordeling door onze klanten

9.2
 • 9.2 Totaaloordeel
 • 9.4 Offertetraject
 • 8.9 Meedenken
 • 9.4 Plaatsing
 • 9.0 Kwaliteit

Maximale score is 10. Gebaseerd op 20 beoordelingen op klantenvertellen.nl. 100% beveelt ons aan.

Witte Energie De Kempen Kast aan de muur

Waarom je kiest voor dakpan zonnepanelen op je huis

Dakpan zonnepanelen zijn om meerdere redenen interessant als je waarde hecht aan duurzame energie. Energie de Kempen zet de belangrijkste voordelen voor je uiteen:

 • Smartroof zonnepannen vervangen normale dakpannen en worden in zijn geheel verenigd in het dak van je huis. Hiermee verzeker jij je van een mooie dak uitstraling.
 • Dankzij zonnepanelen in je dakpannen dalen je energiekosten.
 • De aankoop van dakpan zonnepanelen heb je vrijwel altijd binnen 7 jaar terugverdiend. Met onze slimme batterij sla je overtollige energie gemakkelijk op.
 • Dakpannen met geïntegreerde zonnecellen gaan zeker 25 jaar mee.
 • Zonnepanelen zijn een uitstekende keuze als je graag investeert in duurzame energie en een groene wereld.
Dakpan zonnepanelen

Ontdek de mogelijkheden van Energie de Kempen

Wil jij een dak van zonnepalen en optimaal investeren in groene energie? Dan heeft Energie de Kempen dé oplossing voor jouw woning. Met zonnepanelen als dakpan kies je voor een mooie uitstraling van je huis én geef je optimaal vorm aan duurzaam wonen. Bij Energie de Kempen zijn we specialist in de verkoop en het plaatsen van dakpan zonnepanelen. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres als jij het dak van je woning wenst te verduurzamen. Het is onze expertise om jou van advies te voorzien en tegelijkertijd de zonnepanelen van jouw wensen te leveren. Dakpan zonnepanelen die je bij ons aanschaft zijn van de allerbeste kwaliteit en gaan tientallen jaren mee. Bovendien krijg jij met onze slimme meter meer inzicht in je energieverbruik.

Zonnepanelen als dakpan

Vraag een offerte aan bij Energie de Kempen

Het kopen en plaatsen van dakpan zonnepanelen is uiteraard niet gratis. Uiteraard houden we bij het leveren en plaatsen zoveel mogelijk rekening met je ideeën en financiële middelen. Wil je weten wat de kosten zijn voor zonnecellen geïntegreerd in dakpannen? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Energie de Kempen en kom er snel achter wat er mogelijk is binnen je budget. En realiseer je dat de investering die je doet zich binnen een kort tijdsbestek volledig terugverdient. Stuur direct een e-mail en ontdek wat wij voor je kunnen doen. We helpen je graag op weg met betrekking tot zonnepanelen voor op het dak van je huis. Vragen of behoefte aan advies? Neem direct contact op met Energie de Kempen.

Contact

Onze diensten

Wij werken met vaste krachten uit de regio. Door geen taken uit te besteden, kunnen wij u steeds zelf verder helpen. We hebben het volledige proces zelf in de hand, wat resulteert in een uitstekende (na)service.

Zonnepanelen plaatsen

Discrete zonnepanelen met een toprendement zonder het dak te ontsieren.

Slimme batterij

Verlaag uw energierekening en verhoog het verbruik van uw eigen zonne-energie.

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!