+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

Batterij zonnepanelen

LG BATT

Batterij zonnepanelen voor het opslaan van energie

Heb je een dak met zonnepanelen en wil je zoveel mogelijk onafhankelijk worden? Met een batterij zonnepanelen kies je ervoor om energie die je niet gebruikt op te slaan. Deze batterij is een thuisaccu waarbij je energie opslaat die je op dat moment niet nodig hebt. Op een tijdstip dat het nodig is benut je de energie uit de batterij die afkomstig is uit onze mooie zonnepanelen. Met verschillende soorten batterijen zonnepanelen zit je bij Energie de Kempen goed. Ook voor jouw huis bieden we maatwerk door middel van een slimme thuisaccu.

Neem contact op
batterij

Waarom een batterij zonnepanelen?

Een batterij zonnepanelen helpt je om in de toekomst volledig onafhankelijk te worden van het stroomnet. Met een thuisaccu verdwijnt overtollige opgewekte energie niet, maar wordt het opgeslagen in een slimme batterij. Energie opslag vanuit zonnepanelen! Dankzij een goede accu of batterij zonnepanelen kan onafhankelijker worden van het net. Bij zonnepanelen op het dak profiteer je al van lagere energiekosten. Hoe prettig is het als je overtollige zonne-energie uit de batterij op een later tijdstip benut zodat je energiekosten nog lager uitvallen? Energie de Kempen denkt hierin graag met je mee. Onze energie-adviseurs voorzien je graag van deskundig advies.

Beoordeling door onze klanten

9.2
 • 9.2 Totaaloordeel
 • 9.4 Offertetraject
 • 8.9 Meedenken
 • 9.4 Plaatsing
 • 9.0 Kwaliteit

Maximale score is 10. Gebaseerd op 20 beoordelingen op klantenvertellen.nl. 100% beveelt ons aan.

teamlid energie de kempen

Welke mogelijkheden biedt Energie de Kempen?

Na het plaatsen van zonnepanelen of dakpannen met zonnecellen én een omvormer is de keuze voor een batterij voor energieopslag een logische keuze. Toch biedt een thuisaccu nog meer mogelijkheden. Zo wordt het eenvoudiger voor jou om in en rondom huis meer zonne-energie te gebruiken. Mocht het publieke net wegvallen vanwege een storing, dan kan jij terugvallen op je eigen lokale elektriciteitsvoorziening. Tenslotte is het mogelijk om manueel een elektriciteitsnet op te bouwen voor noodstroom. Voor al deze mogelijkheden geldt dat je minder afhankelijk wordt van het publieke net en meer zelfvoorzienend bezig bent. Dit past uitstekend in de huidige trend: duurzaam leven, zowel nu als in de toekomst.

airconditioning

Waarom een thuisbatterij?

Een batterij zonnepanelen levert je diverse voordelen op. Energie de Kempen zet ze overzichtelijk voor je op een rij:

 • Je doet een flinke besparing op je energierekening.
 • Je zonnepanelen worden met een accu of batterij nog beter benut.
 • Tijdens een onverwachte stroomstoring ben je verzekerd van voldoende energie.
 • Met een thuisbatterij ben je minder afhankelijk van stijgende energieprijzen.
 • De thuisbatterij van Energie de Kempen is ook geschikt voor het opladen van een elektrische auto.

Esthetiek We zorgen voor kwaliteitsvolle zonnepanelen die mooi bij de woning passen.
Advies op locatie We komen ter plaatse opmeten, bespreken de staat van het dak en overlopen alle opties.
Service We bieden een uitstekende service, die blijft lopen na de plaatsing.
Hoge kwaliteit Onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit. We werken enkel met merken waarvan we weten dat ze je niet teleurstellen.
Green House batterij opslag

Merken thuisbatterijen

Energie opslaan in een thuisaccu maakt dus een groot deel uit van de toekomst. Er zijn verschillende merken die een thuisbatterij aanbieden. Enkele voorbeelden hiervan zijn SolarEdge, LG, BYD, Huawei, Enphase… Met het batterijsysteem van Energie de Kempen sla je een overschot aan energie op. Overtollige energie gaat dus niet terug naar de leverancier, maar wordt zorgvuldig bewaard in de door ons geleverde batterij.

Enphase batterij

Waarom je kiest voor een accu van Energie de Kempen

Zonnepanelen, omvormers en thuisaccu’s van Energie de Kempen leveren je altijd voordelen op. Welke voordelen hebben we jou te bieden?

 • Bij Energie de Kempen zetten we in op een duurzame manier van energie opwekken. Dit doen we al ruim 20 jaar en dus kan je rekenen op onze expertise.
 • Wij werken met vaste krachten uit de regio en bieden daarom altijd een goede service aan al onze klanten.
 • Innovatie en technologische vooruitgang zijn voor ons belangrijk. Daarom blinken we uit in slim energiebeheer. Dit merk je ook zelf via de slimme meter.
 • Energie de Kempen werkt alleen met zonnepanelen, omvormers en accu’s van topmerken. Hierdoor zijn kwaliteit en een optimaal rendement gegarandeerd.
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Zonnepanelen worden geplaatst

Vraag een offerte aan

Wil je opgewekte zonne-energie voor later bewaren en is de aankoop van een slimme batterij zonnepanelen noodzakelijk? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij Energie de Kempen. Een van onze adviseurs neemt contact met je op om je wensen door te nemen of langs te komen voor een prijsopgave. Stuur ons een e-mail en ontvang binnen een kort tijdsbestek een passende offerte in je mailbox. Op die manier word je minder afhankelijk van het net en optimaliseer je eigen verbruik. Meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op.

Contact

Meteen van start!

1. Heb je interesse in zonne-energie? Vraag bij ons een offerte aan.
2. Onze adviseur belt je op en bespreekt je wensen en verwachtingen.
3. Onze adviseur komt ter plaatse en maakt een prijsindicatie.
4. Offerte aanvaard? Dan plannen we een plaatsingsdatum in.

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!