+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

Zonnepanelen Antwerpen

maatwerk zonnepanelen

Zonnepanelen Antwerpen: maak je woning klaar voor de toekomst

Wil jij je bestaan verduurzamen? Zonnepanelen Antwerpen leveren hier een belangrijke bijdrage aan, want met goede zonnepanelen kies je voor groene energie. Zonnepanelen van Energie de Kempen zijn een uitstekende manier om geld te besparen op je energienota. Zonnepanelen in Antwerpen heb je binnen gemiddeld 7 jaar terugverdiend en kunnen je een jaarlijkse besparing opleveren van zo’n 900 euro. Met zonne-energie heb je meer controle over je energieverbruik en geef je vorm een duurzaam en groen bestaan. Wat zijn de mogelijkheden van zonnepanelen Antwerpen bij Energie de Kempen en hoe weet je wat er mogelijk is voor jouw huis omtrent zonnepanelen plaatsen?

Neem contact op
subsidie zonnepanelen expert

Dak van zonnepanelen of zonnecellen in dakpannen

Zonnepanelen zijn er in allerlei soorten en maten. Energie de Kempen biedt consumenten daarom de keuze uit verschillende systemen. Smartroof zonnepanelen of Indak zonnepanelen, het Opdak systeem of het Indak systeem, bij ons kan het allemaal. Je hebt daarom de keuze uit verschillende zonnepanelen en systemen en we gaan voor wat er mogelijk is binnen je budget en wat er het beste past bij het dak van je huis. Daarom doe je er goed aan een afspraak in te plannen met een van onze adviseurs voor zonnepanelen Antwerpen. We hebben dan een duidelijk beeld van wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning in Antwerpen. Uiteraard houden we zoveel mogelijk rekening met je financiële middelen.

zelf zonnepanelen installeren

Waarom je kiest voor zonnepanelen van Energie de Kempen

Op energie besparen doe je door zonnepanelen in België aan te schaffen bij Energie de Kempen. Met onze mooie zonnepanelen doe je een duurzame investering voor de toekomst. Waarom zonnepanelen van ons bedrijf?

  • Energie de Kempen heeft ruim 20 jaar ervaring in de energiebranche en dit maakt ons tot een echte specialist.
  • Met zowel de zonnepanelen als onze slimme meter, bijvoorbeeld via een app op je mobiele telefoon, bieden we jou meer controle over je energieverbruik.
  • Bij Energie de Kempen profiteer je van 25 jaar all-in garantie op zonnepanelen en 10 jaar garantie op de plaatsing van panelen op het dak.
  • Wij leveren een uitstekende service en werken voornamelijk met lokale installateurs en experts.
  • Bij ons kan je ook terecht voor een laadpaal plaatsen voor je elektrische auto.
Elektrische auto opladen

Energie-advies op maat van een specialist

Is het jouw wens om zonnepanelen te plaatsen op je dak en doe je dat graag op een manier zodat je er zolang mogelijk profijt van hebt? Win dan deskundig advies in bij een van onze energie-adviseurs. We komen graag bij je langs om je wensen te bespreken. Uiteraard houden we hierbij zoveel mogelijk rekening met je budget en je ideeën. Als je interesse hebt in zonne-energie in Antwerpen, dan is het zeker de moeite waard om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs maken ter plaatse een offerte voor je op en vertellen je graag welk systeem van zonnepanelen Antwerpen het beste past in jouw appartement of woning.

teamlid energie de kempen

Vraag een offerte aan bij Energie de Kempen

Wil je meer controle over je energieverbruik en ben je op zoek naar een deskundige installateur van zonnepanelen Antwerpen? Of zoek je naar een manier om te investeren in groene energie en tevens te besparen op je energienota? Maak kennis met de expertise van Energie de Kempen. Of het nu gaat om dakpannen met zonnepanelen of geïntegreerde zonnepanelen, wij jouw ideale partner om mee samen te werken. Wij voelen ons als een vis in het water als het aankomt op duurzame en groene energie en doen er alles aan om jou zo goed mogelijk verder te helpen. Vraag direct een offerte aan en krijg inzage in de kosten van zonnepanelen in Antwerpen. Wij helpen je met alle liefde en genoegen op weg. Nu advies nodig? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Neem contact op

Esthetiek We zorgen voor kwaliteitsvolle zonnepanelen die mooi bij de woning passen.
Advies op locatie We komen ter plaatse opmeten, bespreken de staat van het dak en overlopen alle opties.
Service We bieden een uitstekende service, die blijft lopen na de plaatsing.
Hoge kwaliteit Onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit. We werken enkel met merken waarvan we weten dat ze je niet teleurstellen.
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!