+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

Ben jij klaar voor de toekomst?

Hieronder staan enkele van onze frequent gekozen combinaties uitgewerkt.

De subsidiebedragen zijn van toepassing onder bepaalde voorwaarden. Om zeker te zijn dat u voldoet aan alle voorwaarden, bekijken wij graag samen met u wat er voor u van toepassing kan zijn.

Zonnepanelen

€3750

Deze prijssimulatie bestaat uit 10 zonnepanelen van 390Wp en zijn volledig zwart (full black). Deze panelen hebben een productgarantie van 25 jaar en een rendementsgarantie van wel 30 jaar. Het pakket bevat een batterijklare omvormer van Huawei die de mogelijkheid biedt het systeem online volledig op te volgen.

Er wordt een subsidie van €1200 uitgekeerd voor installaties op woningen die aangesloten zijn op het elektriciteitsnet voor 2014. Voor de verdere voorwaarden verwijzen wij u graag door naar onze website.

Meer informatie

Slimme batterij

€6650

Deze prijssimulatie bestaat uit een batterijpakket van Huawei met een capaciteit van 10 kWh. Het systeem is modulaire opgebouwd zodat er indien gewenst extra batterijmodulen bijgeplaatst kunnen worden.


Natuurlijke personen (particuliere klanten) hebben recht op een subsidie van €2550 indien de plaatsing gebeurt voor 01/01/2022. Gebeurt dit na 01/01/2022 dan bedraagt de subsidie €1700.Meer informatie

Laadpaal

€1300

Deze laadpaal van het merk Easee is verkrijgbaar in meerdere kleuren en kan worden gemonteerd op een esthetisch zwarte montagepaal. De bediening en werking kan opgevolgd worden in een handige applicatie.


Voor zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn er veel fiscale voordelen. Deze zijn terug te vinden op onze website.
Meer informatie

Meteen van start!

1. Heb je interesse in zonne-energie? Vraag bij ons een offerte aan.
2. Onze adviseur belt je op en bespreekt wat je wensen en verwachtingen zijn.
3. Onze adviseur komt ter plaatse en maakt een prijsindicatie.
4. Offerte aanvaard? Al na 2-3 weken beginnen we met het plaatsen.

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!