+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

Nieuw zonnepaneel in ons gamma!

Deze panelen hebben uitgebreide certificeringen en ondergaan rigoureuze kwaliteitscontroles. Met een productgarantie van 40 jaar kunt u erop vertrouwen dat ze duurzaam en betrouwbaar zijn.

Zonnepaneel AEG GLAS

Bij Energie De Kempen staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Daarom kiezen wij voor de zonnepanelen van AEG. Deze panelen hebben uitgebreide certificeringen en ondergaan rigoureuze kwaliteitscontroles om topprestaties te garanderen. Met een productgarantie van 40 jaar kunt u erop vertrouwen dat ze duurzaam en betrouwbaar zijn.

De voordelen:

☀️Superieure Efficiëntie: Bereik tot wel 23,3% efficiëntie dankzij onze innovatieve ABC N-type back-contact technologie.

☀️Stijlvolle Volledig Zwarte Look: Verbeter de esthetiek van uw huis of bedrijf met ons hoogwaardige volledig zwarte ontwerp.

☀️Hogere Duurzaamheid: Onze panelen zijn voorzien van metallisatie zonder zilver, wat bijdraagt aan een duurzamere energieoplossing.

☀️Uitstekende Prestaties: Ervaar een lage degradatie en uitzonderlijke prestaties gedurende de levensduur van het product.

Wees klaar voor de toekomst met Energie De Kempen. Geniet van de voordelen van hoge efficiëntie, eersteklas esthetiek en uitstekende duurzaamheid.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze zonnepanelen uw huis of bedrijf ten goede kunnen komen. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!Hebt u nog vragen?

Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen!

Onze diensten

Wij werken met vaste krachten uit de regio. Door geen taken uit te besteden, kunnen wij u steeds zelf verder helpen. We hebben het volledige proces zelf in de hand, wat resulteert in een uitstekende (na)service.

Zonnepanelen plaatsen

Discrete zonnepanelen met een toprendement zonder het dak te ontsieren.

Slimme batterij

Verlaag uw energierekening en verhoog het verbruik van uw eigen zonne-energie.

Andere projecten

Duracell 5+ thuisbatterij

Maak kennis met de DURACELL 5+
Met een modulaire capaciteitsbereik van 5KWh tot 25KWh biedt Duracell een knappe thuisbatterij aan.

Nieuw zonnepaneel in ons gamma!

Deze panelen hebben uitgebreide certificeringen en ondergaan rigoureuze kwaliteitscontroles. Met een productgarantie van 40 jaar kunt u erop vertrouwen dat ze duurzaam en betrouwbaar zijn.

Bespaar op je energiefactuur

Plaats jouw bestelling voor 1 juni 2024 en geniet van grote kortingen.

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!