+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

LG-event te Amsterdam

Energie De Kempen was onlangs aanwezig op het LG-event te Amsterdam. Hier werden onder andere de nieuwe producten voorgesteld.

Energie De Kempen aanwezig op het LG-event te Amsterdam

Naar jaarlijks gewoonte en al voor het 5de jaar op rij is Energie De Kempen uitgenodigd op het ‘LG Pro-partner event’. Dit is een jaarlijks en exclusief event van LG voor al de trouwste klanten van de LG zonnepanelen (met 25 jaar All-in garantie).

Hierbij worden al de nieuwe producten voorgesteld van LG Solar en ook de nieuwe technieken in de zonnepanelenmarkt worden onder de loep genomen.

Op deze manier hebben wij weer een volledige update gekregen en zijn we weer van alle veranderingen in de markt op de hoogte. Dit uiteraard om de eindklant de beste service te kunnen geven.Bereid uw klanten voor

Of uw klant al een elektrische auto heeft of overweegt er een te kopen, u kunt ze nu voorbereiden op de toekomst met SolarEdge.

Onze diensten

Wij werken met vaste krachten uit de regio. Door geen taken uit te besteden, kunnen wij u steeds zelf verder helpen. We hebben het volledige proces zelf in de hand, wat resulteert in een uitstekende (na)service.

Zonnepanelen plaatsen

Discrete zonnepanelen met een toprendement zonder het dak te ontsieren.
Meer informatie

Slimme batterij

Verlaag uw energierekening en verhoog het verbruik van uw eigen zonne-energie.
Meer informatie

Andere projecten

LG-event te Amsterdam

Energie De Kempen was onlangs aanwezig op het LG-event te Amsterdam. Hier werden onder andere de nieuwe producten voorgesteld.

‘s Werelds eerste 2-in-1 EV-oplader en PV-omvormer

Met de SolarEdge omvormer met geïntegreerde EV-oplader kunnen huiseigenaren hun elektrische auto (EV) direct met zonne-energie opladen wat betekent dat ze het verbruik van duurzame energie kunnen maximaliseren en hun elektriciteitskosten verlagen

De digitale energiemeter

De Vlaamse overheid start op 1 juli 2019 met de invoering van digitale energiemeters in Vlaanderen. Met een slimme meter kunt u als gebruiker op elk moment zien hoeveel elektriciteit en aardgas u precies verbruikt. De netbeheerder kan de meter van op een afstand aflezen.

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!