+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

De ROOFBOX

De RoofBox is de ideale oplossing voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken.

Professioneel ontwerp

Door zijn professioneel ontwerp ziet de Roofbox er niet alleen mooi uit, maar is hij ook aerodynamisch gebouwd. Hierdoor is een minimum aan ballast voldoende. Het ontwerp zorgt voor een zeer vlotte en snelle plaatsing, waarbij de bekabeling mooi kan worden weggewerkt. In het design zijn tevens openingen voorzien voor luchtcirculatie die zorgen voor koeling en verdamping van water. Dit systeem zorgt voor een veel betere verdeling over het dak en komt ten goede van de levensduur van de roofing/EPDM/isolatie.Optimale hellingsgraad

De Solar RoofBox kan onder een helling van 10° geplaatst worden. Dit heeft als meerwaarde dat de Solar RoofBox niet enkel minder ballast nodig heeft maar ook in elke oriëntatie een goede opbrengst heeft.Een Roofbox heeft minimale impact op de omgeving door het design en de plaatsing.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze diensten

Wij werken met vaste krachten uit de regio. Door geen taken uit te besteden, kunnen wij u steeds zelf verder helpen. We hebben het volledige proces zelf in de hand, wat resulteert in een uitstekende (na)service.

Zonnepanelen plaatsen

Discrete zonnepanelen met een toprendement zonder het dak te ontsieren.
Meer informatie

Slimme batterij

Verlaag uw energierekening en verhoog het verbruik van uw eigen zonne-energie.
Meer informatie

Andere projecten

Geen terugtellend tarief, wat nu?

Tot voorkort konden eigenaars van zonnepanelen nog aanspraak maken op het systeem van de terugdraaiende teller. Dit systeem werd nu vernietigd door het Grondwettelijk Hof.

Steunmaatregelen voor nieuwe zonnepaneleninstallaties, geïnstalleerd vanaf 2021

Om het installeren van zonnepanelen aan te moedigen, heeft de Vlaamse overheid beslist om een eenmalige investeringspremie uit te reiken. De juiste voorwaarden en bijkomende informatie, kan u hieronder vinden.

‘s Werelds eerste 2-in-1 EV-oplader en PV-omvormer

Met de SolarEdge omvormer met geïntegreerde EV-oplader kunnen huiseigenaren hun elektrische auto (EV) direct met zonne-energie opladen wat betekent dat ze het verbruik van duurzame energie kunnen maximaliseren en hun elektriciteitskosten verlagen

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!