+32 (0)14 74 62 78
(41 beoordelingen)
Wij maken het verschil
Regionaal én beter
Grote sterke merken
Offerte

Laadpaal plaatsen

Rij je met een elektrische wagen? Met een laadpaal aan huis kan je de wagen snel en veilig opladen.

Snel opladen

Je wagen via het stopcontact opladen duurt ongeveer 10 uur. Dat is best lang. Met een laadpaal bedraagt de oplaadtijd maar 4 tot 6 uur. Veel sneller dus!

Veilig opladen

Laadpalen zijn speciaal ontworpen om stroom te leveren zonder dat de palen oververhitten. Je vermijdt dus het risico op oververhitting dat versleten stopcontacten met zich meebrengen.

Lage kostprijs

Met een laadpaal thuis ben je goedkoper af. Je zelf opgewekte stroom is immers een stuk goedkoper dan de stroom van een openbare laadpaal.

Gemakkelijk te gebruiken

De laadpaal heeft allerlei slimme functies waarmee je het opladen van je auto makkelijk kan instellen. De laadpaal detecteert bijvoorbeeld of andere toestellen op dat moment veel verbruiken en stelt het eigen vermogen erop af.

Welke laadpaal installeren we?

Twijfel je nog over een eigen laadpaal thuis? Bekijk dan de verschillende laadpalen en vind de laadpaal die bij jou past. Energie De Kempen laat je kiezen uit een aantal grote merken.

Elk type laadpaal heeft eigen functies en voordelen

Laadpaal type 1: EV Charger van SolarEdge

De eerste omvormer met geïntegreerde EV-oplader. Bespaar tijd en geld in vergelijking met de aanschaf en installatie van een afzonderlijke EV-oplader en PV-omvormer en profiteer van de integratie met het SolarEdge monitoring platform. Dit systeem biedt de mogelijkheid om elektrische voertuigen tot 2,5 keer sneller op te laden dan een standaard EV-oplader door middel van de innovatieve solar boost-functie die gelijktijdig gebruik maakt van net- en PV-vermogen.
 • Combineer netstroom en zonne- energie om 2,5 keer sneller op te laden dan standaard opladers
 • Bespaart kosten door de combinatie van omvormer en oplader
 • Maximaliseer je eigen verbruik door overtollig PV-vermogen te gebruiken voor het opladen van de elektrische auto.

Laadpaal type 2: De witty.home laadstations van Hager

Dankzij Hager’s jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechnische installatietechniek en internationale pilootprojecten met autofabrikanten als Renault, Toyota, Peugeot en BMW, brengt Hager veilige en eenvoudig te installeren laadstations op de markt met de naam witty.home.
 • Direct laden of laden afhankelijk van het energietarief? De witty kan het! Uiteraard is het ook mogelijk om het uitgesteld opladen ongedaan te maken en direct te laden als dit nodig is.
 • De witty.home-range is modulair opgebouwd, waardoor het universeel toepasbaar is: privé of commercieel gebruik, in garages en op bedrijventerreinen,- montage op een muur of zuil, met of zonder toegangscontrole
 • De gebruiker krijgt subtiele, maar toch duidelijke, operationele feed-back door middel van een geïntegreerde ledstrip aan de voorzijdevan het laadstation.

Laadpaal type 3: EVE Double Pro-line van Alfen

De Eve Double Pro-line is Alfen’s slimme laadoplossing met twee stopcontacten en is geschikt voor particuliere en semi-openbare locaties. In 2017 heeft Alfen de Eve Double Pro-line volledig herontworpen en vernieuwd op basis van de nieuwste laadtechnologie en wensen van EV rijders. Met het grote display, verbeterde gebruikersinterface en een optimaal betrouwbaar hardware platform is de Eve Double Pro-line zeer gebruiksvriendelijk, maar biedt tegelijkertijd geavanceerde functionaliteiten voor slim laden.
 • De Eve Double Pro-line heeft een ingebouwde beveiliging met twee aardlekschakelaars. Dit houdt in dat deze beveiliging niet meer los in de installatie hoeft te worden toegepast en kosten kunnen worden bespaard.
 • Een extern toegankelijke Ethernetpoort maakt het gemakkelijk om de Eve Double Pro-line op een pc aan te sluiten en het laadpunt te configureren met de Installatiesoftware.
 • Met de volledig vernieuwde soft- en hardware, ondersteunt de Eve Double Pro-line verschillende functionaliteiten als Smart Charging netwerken, OCPP 1.6 en Load Balancing.
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen
Energie de Kempen

Onze A-merken

Wij adviseren je om te kiezen voor een sterk merk, dat gewaarborgde garanties heeft. We werken samen met merken als LG, Sunpower, Panasonic en REC.

Beoordeling door onze klanten

9.2
 • 9.2 Totaaloordeel
 • 9.4 Offertetraject
 • 8.9 Meedenken
 • 9.4 Plaatsing
 • 9.0 Kwaliteit

Maximale score is 10. Gebaseerd op 20 beoordelingen op klantenvertellen.nl. 100% beveelt ons aan.

Onze diensten

Wij werken met vaste krachten uit de regio. Door geen taken uit te besteden, kunnen wij u steeds zelf verder helpen. We hebben het volledige proces zelf in de hand, wat resulteert in een uitstekende (na)service.

Zonnepanelen plaatsen

Discrete zonnepanelen met een toprendement zonder het dak te ontsieren.
Meer informatie

Slimme batterij

Verlaag uw energierekening en verhoog het verbruik van uw eigen zonne-energie.
Meer informatie

Meteen van start!

1. Heb je interesse in zonne-energie? Vraag bij ons een offerte aan.
2. Onze adviseur belt je op en bespreekt wat je wensen en verwachtingen zijn.
3. Onze adviseur komt ter plaatse en maakt een prijsindicatie.
4. Offerte aanvaard? Al na 8 weken beginnen we met het plaatsen.

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op. Wij adviseren u graag!